Fikra Gibi Banka Soygunu Girisimi

Adana’da gündüz vakti Ziraat Bankasinin camini kiran iki kisi yakalanip tutuksuz yargilanmak üzere serbest kalirken, ifadelerinde sigara parasi almak için bankanin camini kirdiklarini söyledikleri öne sürüldü.

Fikra Gibi Banka Soygunu Girisimi
Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 10.00 siralarinda Seyhan ilçesi Resatbey Mahallesi’ndeki bir banka subesinde meydana geldi. Uyusturucu bagimlisi oldugu öne sürülen Firat Y. (23) ile Cenk M. (29), kaldirim tasiyla subenin cam kapisina vurmaya basladi.

Camin bir kismi kirilirken, çevredekiler ise süphelilere tepki gösterdi. O anlar da cep telefonu kamerasiyla görüntülendi. Süpheliler, bir süre sonra ellerindeki tasi birakip, bölgede ayrildi. Subede maddi hasar meydana geldi. Ihbar üzerine harekete geçen Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, süphelileri olay yerine yakin bir sokakta yakaladi. Polis merkezine götürülen süphelilerden Cenk M.’nin ‘hirsizlik’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarindan 7 kaydinin oldugu belirlendi. Cenk M.’nin, ifadesinde, “Sigara alacak paramiz kalmadi. Ben de sinirlendim. Sigara parasi almak için içeri girmek istedik” dedigi ögrenildi. Islemlerinin ardindan Firat Y. ile Cenk M., tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA