Engellilere Yangin Egitimi Verildi

Engelliler Haftasi nedeniyle Sivas Belediyesi Itfaiye Müdürlügü tarafindan engeli bireylere yönelik yangin egitimi verilerek tatbikat yapildi.

Engellilere Yangin Egitimi Verildi
Etkinlige katilarak onlarla yakindan ilgilenen Belediye Baskani Dr. Adem Uzun, en büyük engelin sevgisizlik oldugunu ifade ederek engelli bireylerin hayatlarini kolaylastirmak için hassasiyetle çalisacaklarini söyledi.



Baskan Uzun, “Öncelikle egitime katilan tüm engelli kardeslerime tesekkür ediyorum. Sivas Belediyesi olarak her zaman engelli kardeslerimizin yaninda yer aldik ve bundan sonra da ayni hassasiyetle çalismaya devam edecegiz. Sizlerin her alanda egitimlerinizi önemsiyor ve destekliyoruz. Istiyoruz ki, Sivas engelli dostu bir sehir olsun. Ben daha önce Cumhuriyet Üniversite’nin Özel Egitim bölümünde görev yaptim. Bu nedenle özellikle farkli gruplardaki engelli kardeslerimizi yakindan taniyorum. Belediye olarak bundan sonraki çalismalarimizda, farkli engel grubuna sahip Sivasli hemsehrilerimize her türlü destegi saglayacagiz ve daima sizlerin yaninda olacagiz.” dedi.

Program sonunda Baskan Uzun engelli bireyler ile hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA