Quick Sigorta 7'Nci Yasini Kutluyor

Yüzde 100 yerli sigorta sirketi olarak ilk poliçesini 12 Mayis 2017 yilinda düzenleyen Quick Sigorta, bugün yedinci yasini kutluyor

Quick Sigorta 7'Nci Yasini Kutluyor
Kuruldugu günden bu yana farkli yaklasimlar ile sektöre yeni ürünler kazandiran ve finansall çalismalariyla adindan söz ettiren Quick Sigorta, bugün yedi yasinda. 81 ilde 6 binden fazla acentesinin yani sira her geçen gün sayisi artan 3.000’i askin güçlü network agi ile sektörün sürekli büyüyen yüzü haline geldi.

Quick Sigorta, Aralik 2023 itibariyla 7.7 milyar TL özkaynak ve 28.4 milyar TL’lik toplam varliklariyla, aktif büyüklük bakimindan en büyük ilk 5 hayat disi sigorta sirketi arasinda yer alirken 2023 sonu itibariyla sigorta sektöründeki toplam pazar payini yüzde 4.7 olarak gerçeklestirdi.

Quick Sigorta, istiraki oldugu Maher Holding’in 2023’ü “degisim, dönüsüm, etkilesim” yili ilan etmesi nedeniyle Quickfinansall markasi ile kendisine hedef belirledigi finansal vizyonunu, finans sektörüne yaptigi yatirimlar ile destekliyor ve bu iklimi yedinci yasinda da ayni hizla devam ettiriyor.

MHR GYO, Quick Finans, QCar ve QPay girisimleriyle finans alaninda da öne çikan Quick Sigorta bugün acentelerini birer finansal markete dönüstürme vizyonuyla çalismalarina devam ediyor.

“Gelecege ve yenilige öncülük etmeyi sürdürecegiz”

Quick Sigorta’nin yedinci yasina da kuruldugu ilk günkü heyecanla girdigini ve cesur adimlar attigini söyleyen Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, “Küçük bir ekiple basladigimiz yolculuk, bugün yüzlerce çalisan, binlerce is ortagiyla devam ediyor. Emin adimlarla, tüm hedeflerimizi harfiyen gerçeklestirerek ve sinirlarimizi zorlayan bir cesaret örnegiyle geride alti yil biraktik. Maher Holding Sigorta Grubu olarak hayallerimiz çok büyük. Bu hayallere ulasirken amiral gemimiz ise Quick Sigorta oldu bugüne kadar. Quick Sigorta’nin gerek gelecegin teknolojilerine yaptigi yatirimlar gerekse spora ve sanata destek vererek beslendigi tüm kanallar sayesinde, bundan sonra da sektöre liderlik edecegi atilimlari olacak. Yedi yil boyunca bize inanan, güvenen, bizimle birlikte olan, sevgi duyan, yüreklendiren tüm meslektaslarimiza, aracilarimiza, eksperlerimize, is ortaklarimiza, yöneticilerimize ve çalisanlarimiza binlerce kez tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

“Büyümeye ve gelismeye devam ediyoruz”

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ise Quick Sigorta’nin bir sigorta sirketinden fazlasi oldugunu ifade ederek “Sirketimizin vizyonu sigorta ve finans sektörünü bir araya getiren, bunu yaparken dijitallesmenin tüm nimetlerinden faydalanarak yepyeni satin alma davranislari gelistiren bir bakis açisina sahip. Quick Sigorta da kuruldugu günden beri yüksek enerjisi ve sartlara hemen ayak uydurabilmesi ile sektörün dikkat çeken isimlerinden biri oldu hep. Bu da bize basariyi getiriyor. 2023 sonu itibariyle, 20.3 milyar TL’lik prim üretimiyle 7. Siradayiz. Pazar payimiz da 4.7’ye ulasti. Sartlar ne olursa olsun durmadigimiz gibi gelistirmelerimize devam ediyoruz. Yeni istiraklerimiz, yatirimlarimiz ve ürünlerimizle yedinci yasimizda da büyümeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA