Parlamenter Münazara Turnuvasi'nda Final Maçi Gerçeklestirildi

Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen Parlamenter Münazara Turnuvasi’nin final maçi gerçeklestirildi. Maç öncesi konusan Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Gençler, sizler bu ülkenin en önemli degerlerisiniz” dedi.

Parlamenter Münazara Turnuvasi'nda Final Maçi Gerçeklestirildi
Kayseri Fen Lisesi’nde düzenlenen final maçina; Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Final maçi öncesi bir konusma yapan Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse; "Liselerarasi Parlamenter Münazara yarismasinin finalindeyiz. Su anda hitap ettigim salona baktigim zaman gelecekte bu ülkenin yöneticilerini, avukatlarini, hakimlerini, doktorlarini bu ülkeyi sirtlamis ve alip götüren gençligi görüyorum. Sizlere baktigim zaman, gözünüzdeki atesi ve inanci gördügüm zaman gurur duyuyorum. Biraz sonra yarismada finale kalan okullarimizin takimlarini hep beraber izleyecegiz. Orada da yine hep beraber görecegiz. Türk genci firsat verildigi zaman neler yapabiliyor. Her platformda söyledigimiz sey su; ‘Sizleri hayata en iyi sekilde hazirlamak istiyoruz.’ Kendinize sonuna kadar güvenin. Asla basiniz yere düsmesin. Sizler bu ülkenin en önemli degerlerisiniz. Sizler geçmisini tarihini, dilini, kültürünü bilen, ona sahip çikan ve onu yükseltecek kisilersiniz. Suna emin olun ki istediginiz zaman basaramayacaginiz hiçbir sey yok. Yeter ki kendinize inanin” dedi.

Konusmanin ardindan baslayan final müsabakasinda, finale giren her grup kendi konulari hakkinda bilgiler vererek, zit görüsleri savunan takimlarin fikirlerini sohbet ederek, tartisti.
Kaynak: İHA