Igdir'da Anneler Günü Için Pedal Çevirdiler

Igdir’da Anneler Günü dolayisiyla düzenlenen bisiklet turunda bisiklet severler anneler için pedal çevirdi.

Igdir'da Anneler Günü Için Pedal Çevirdiler
Her yil mayis ayinin ikinci pazar günü Anneler Günü olarak kutlanirken bu özel gün içinde farkli etkinlikler düzenleniyor. Igdir’da da bu yil Igdir Valiligi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, Yesilay, Türk Kizilayi, AKUD ve Tomris Hatun Bisiklet Kulübü tarafindan bisiklet turu düzenlendi.

Bisiklet severler Zübeyde Hanim Bulvari eski Belediye binasi önünde bir araya geldi. Bazi aileler bisiklet turuna çocuklari ile katildi.

Anneler günü dolayisiyla düzenlenen bisiklet turunda büyük bir keyif ile pedal çevirecegini belirten Furkan Arat, “Bugün pedallarken annemiz için bunu yapacagiz. Bugün yaklasik olarak 20 kilometre yol alacagiz. Etkinligi düzenleyenlere tesekkür ederim” dedi.

Anneler için düzenlenen programin çok özel oldugunu söyleyen Eylül Önay; “Bugün düzenlenen bisiklet turuna hem bir kadin hem de bir anne olarak katiliyorum” dedi.

Bisiklet turunun düzenlendigi alana gelen Igdir Valisi Ercan Turan alandaki kadinlara beyaz ve kirmizi karanfil dagitti.

Anneler gününde anneler için pedal çevirmekten büyük mutluluk duydugunu belirten Vali Turan; “ Mübarek annelerimizin anneler gününün kutlandigi bir gündeyiz. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Biz spor yapmak için saglikli kalmak için bahaneler ariyoruz. Bu tür etkinlikleri de verimli bir sekilde kullaniyoruz. Bu etkinligimizde yaklasik olarak 20 kilometre yol alacagiz” dedi.

Bir araya gelen bisiklet severler 20 kilometreyi bisikletleri gitmek için Zübeyde Hanim bulvarindan ayrildilar.
Kaynak: İHA