Fedakar Anneye 'Anneler Günü' Sürprizi

Ordu Büyüksehir Belediyesi, birisi engelli iki evladina bakan 36 yasindaki Hülya Bodur’u Anneler Günü’nde unutmadi.

Fedakar Anneye 'Anneler Günü' Sürprizi
Ordu Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldigi 2019 yilindan bu yana sosyal belediyecilikte, sehir genelinde ihtiyaç sahibi tüm vatandaslarin elinden tutmayi sürdürüyor. Yalnizca sosyal yardimlarla yetinmeyen Büyüksehir Belediyesi onlari her özel günde hatirlayarak ziyaretler gerçeklestiriyor.

Geçmis yillarda esinden bosanarak Ordu’nun Altinordu ilçesinde yasamini sürdüren 36 yasindaki Hülya Bodur, birisi engelli olmak üzere 14 ve 12 yaslarinda iki erkek çocuguna hem annelik hem de babalik yapiyor. Göstermis oldugu fedakarca davranisiyla takdir toplayan anne Bodur’un hem bu davranisini tebrik etmek, hem de Anneler Günü’nü kutlamak isteyen Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Seyfettin Bilkay çiçek ve hediyeler ile ailenin kapisini çaldi.

Anne Hülya Bodur’un Anneler Günü’nü kutlayan Genel Sekreter Yardimcisi Bilkay, aile fertlerinin her biri ile yakindan ilgilenerek isteklerini de dinledi. Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarini da ileten Bilkay, Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman yanlarinda olduklarini dile getirdi.

Anne Hülya Bodur da ziyaret dolayisiyla çok mutlu oldugunu belirterek Ordu Büyüksehri Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA