Esenyurt Belediyesi Engelli Anneleri Unutmadi

Esenyurt Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle engelli ve yasli anneleri evlerinde ziyaret etti. Annelere hediye ve çiçek takdim ederek Anneler Günü’nü kutlayan belediye çalisanlari Baskan Prof. Dr. Ahmet Özer’in selamlarini iletti.

Esenyurt Belediyesi Engelli Anneleri Unutmadi
Esenyurt Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle ilçe genelinde yasayan engelli ve yasli anneleri evlerinde ziyaret etti. Baskan Özer’in talimati ile gerçeklesen ziyarette engelli ve yasli annelere hediye ve çiçek takdim edildi. Belediye Baskani Ahmet Özer’in selamini annelere ileten belediye ekipleri engelli ve yasli annelerin sorunlari ve ihtiyaçlari konusunda gerekenin yapilmasi için anneleri tek tek dinledi. Sürpriz ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarini belirten anneler, böylesi özel bir günde kendilerini unutmadigi için Baskan Özer’e tesekkürlerini iletti.

“Annelerimiz en kiymetli varliklarimiz”

Engelli annelerin her daim yaninda olacaklarinin altini çizen Belediye Baskani Prof. Dr. Ahmet Özer, "Basta engelli annelerimiz olmak üzere çocuklarinin mutlugu için her zorluga katlanan, kalpleri sefkat ve merhamet dolu annelerimizin gününü en içten duygularimla kutluyorum. ’Cennet annelerin ayaklarinin altindadir’ sözü bosuna söylenmis bir söz degildir. Aslinda sadece bir gün degil her gün, her saat, her saniye annelerimizi ansak yeridir, emeklerini ödeyemeyiz. Hepimizin ilk mimari annedir. Bir toplumun iyi ya da kötü olmasi, ileri ya da geri gitmesinin en büyük sebeplerinden birisi de kadinlardir. Bu yüzden kadinlar kirmizi çizgimizdir. Kadinlarin hayatin içinde olmasi için elimizden geleni yapacagiz" dedi.

Kaynak: İHA