Engelli Vatandaslar Mangalda Bulustu

Anadolu Sosyal Sorumluluk Dernegi (ASOS) tarafindan 10-16 Dünya Engelliler Günü dolayisiyla düzenlenen mangal etkinliginde engelli vatandaslar bir araya geldi.

Engelli Vatandaslar Mangalda Bulustu
ASOS Dernegi’nde düzenlenen etkinlige; Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan, Çalisma ve Is Kurumu Il Müdür Vekili Ayse Ak, Il Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsiz, Kültür ve Turizm Il Müdürü Sükrü Dursun, ASOS Dernegi Genel Baskani Kadir Can Gökalp, engelli vatandaslar ve aileleri katildi.

Etkinlikte konusan ASOS Dernegi Genel Baskani Kadir Can Gökalp, engelli vatandaslarin sosyal hayata girmesiyle ilgili faaliyetler yaptiklarini söyleyerek; "10-16 Mayis Dünya Engelliler Günü. Birlesmis Milletlere bagli 156 ülkede Dünya Engelliler Günü kutlanmaktadir. 10-16 Mayis’ta engellilerin sorunlari, engellilerin is hayatina atilmasi ve engellilerin sosyal hayata girmesiyle ilgili faaliyetler, etkinlikler yapilmaktadir. Biz de Anadolu Sosyal Sorumluluk Dernegi olarak bahçemizde engelli arkadaslarimiz ile birlikteyiz. Isitme, görme, zihinsel, bedensel engelli arkadaslarimiz buradalar. Hep birlikte birlikteligi saglamaktayiz. Protokolümüz ile birlikte onlara engellilerin neler yapabilecegini göstermekte, gerekirse engellilerin sorunlari varsa o sorunlari dile getirmek istemekteyiz” seklinde konustu.

Etkinlikte, engelli vatandaslar mangal yiyerek, sarkilar söyledi.

Keyifli anlarin yasandigi etkinlikte, engelli vatandaslar sorunlarini isteklerini ve sorunlarini protokol üyeleriyle paylasti.
Kaynak: İHA