Anneler Günü Konseri

Seyhan Kaymakamligi himayesinde, Seyhan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ile Nazende Çoksesli Korosu is birligiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.

Anneler Günü Konseri
Seyhan Kaymakami Ekrem Inci’nin katilimiyla Esas 01 Burda PGM’de düzenlenen etkinlikte, kadina yönelik sarkilar ve siirler Nazende Çoksesli Korosu tarafindan seslendirildi. Keyifli anlara sahne olan organizasyona; Seyhan ilçesinde ikamet eden sehit anneleri, gazi esleri, esi vefat etmis kadin yardimindan faydalanan hanimefendiler,öksüz ve yetim çocuklarin anneleri, Aile Destek Merkezi’nde mesleki egitim alan kursiyer anneleri ve Seyhan ilçesinde ikamet eden kadinlar katildi.

Etkinlik sonrasinda kisa bir degerlendirmede bulunan Seyhan Kaymakami Ekrem Inci, düzenlenen konser vesilesiyle tüm kadinlarin Anneler Günü’nü kutladigini belirtti.

Anneligin dünyanin en kutsal görevi oldugunu söyleyen Kaymakam Inci, "Fedakârliklariyla emekleriyle, sonsuz sevgileriyle her daim bizlerin yol göstericisi olan annelerimiz; toplumumuzun temel tasidir. Emeklerinin karsiligini hiçbir sekilde ödeyemeyecegimiz annelerimize sükranlarimizi sunuyor, bu anlamli etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA