Rahmi Koç'tan Baskan Mesut Ergin'e Ziyaret

Ayvalik’in 200 yillik zeytinyagi fabrikasinin, kapsamli bir restorasyonla yeniden canlandirilarak Ayvalik Rahmi M. Koç Müzesi olarak açilisini yapmak üzere Ayvalik’a gelen Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Baskani Rahmi Koç, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’i makaminda ziyaret etti.

Rahmi Koç'tan Baskan Mesut Ergin'e Ziyaret
Rahmi Koç’u Ayvalik’ta ve tarihi belediye binasinda agirlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduklarini belirten Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, “Kentimize gösterdiginiz özveri ve gayret Türkiye’de ve Ayvalik’ta herkese örnek oldu. Kent kültürünün gelecek kusaklara aktarilmasi konusundaki çalismalariyla ilçemizin gelisimine sayisiz katki saglayan; kentimize kazandirdigi degerli eserler için Ayvalik halki olarak Sayin Rahmi Koç’a tesekkürlerimizi sunuyoruz” diye konustu.

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Baskani M. Rahmi Koç ise Baskan Mesut Ergin’i ikinci kez baskanliga seçilmesi nedeniyle kutladi ve basarilar diledi. Müzenin restorasyonunun gerçeklestirilmesi sürecinde Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in büyük destek ve katkilari oldugunu dile getiren Rahmi Koç, Baskan Ergin’e ayrica tesekkür etti.
Kaynak: İHA