Aydin'da Narkoçelik-16 Operasyonu

Aralarinda Aydin’in da bulundugu 20 ilde uyusturucu saticilarina yönelik gerçeklestirilen operasyon kapsaminda, il genelinde yapilan çalismalarda 3 bin 650 uyusturucu hap ve 85 sokak saticisi yakalandi.

Aydin'da Narkoçelik-16 Operasyonu
Jandarma Genel Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Baskanligi koordinesinde Il Jandarma Komutanliklarinca, 230 ekip ve 980 Jandarma personelinin katilimiyla Diyarbakir, Antalya, Izmir, Agri, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, Istanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydin, Tekirdag, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Sanliurfa, Kahramanmaras ve Kayseri olmak üzere 20 ilde "Narkoçelik-16” operasyonlari düzenlendi.

20 ilde Uyusturucu Madde Imalatçilarina ve Bunlarin Satisini Yapanlar ile Sokak Saticilarina yönelik Jandarma tarafindan düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarinda, 700 kilogram Uyusturucu Madde ve 13 bin adet Uyusturucu Hap ele geçirildi. 366 Zehir Taciri ve Sokak Saticisi yakalandi.

Aydin’da 3 bin 650 uyusturucu hap ele geçirildi

Narkoçelik-16 operasyonunda Aydin’da Il Jandarma Komutanliginin yaptigi çalismalarda, 3 bin 650 adet uyusturucu hap ve muhtelif miktarlarda uyusturucu madde ele geçirildi. 85 sokak saticisi ise yakalandi.
Kaynak: İHA