Kahta Ilçesine Iki Müjde Birden

AK Parti Adiyaman Milletvekili Mustafa Alkayis, iki farkli meslek gurubuna yönelik yapilacak olan yerler için kamu yarari alindigini müjdeledi.

Kahta Ilçesine Iki Müjde Birden
Içisleri Bakanligi tarafindan Kahta ilçesi Ortanca köyü sinirlarinda yapilacak olan Mega Karma Tekstil Kent Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi ve Salkimbag köyü sinirlarinda yapilacak Demir Dogramacilar Toplu Is Yeri Yapi Kooperatifi için kamu yarari karari alindi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayis, konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Kahta ilçemize yapilacak 322 isyerinden olusacak Mega Karma Tekstil Kent Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi ile 210 isyerinden olusan Demir Dogramacilar Toplu Is Yeri Yapi Kooperatifi için verdigimiz ugraslar neticelendi. Içisleri Bakanimiz Ali Yerlikaya’nin onayiyla buralar için Kamu Yarari Karari alinmistir. Degerli Bakanimiza destekleri vesilesiyle tesekkür ediyorum. Kahta ilçemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA