BILSEM Ögrencileri Dereceyle Döndü

Sivas Il Milli Egitim Müdürü Necati Yener, Kayseri’de düzenlenen Ortaokul ve Lise Ögrencileri Arastirma Projeleri Yarismasinda önemli basarilara imza atan Sivas BILSEM ve Buruciye BILSEM ögrencilerini tebrik etti.

BILSEM Ögrencileri Dereceyle Döndü


Kayseri’de düzenlenen Ortaokul ve Lise Ögrencileri Arastirma Projeleri Yarismasinda derece elde eden Sivas Bilim ve Sanat Merkezi ile Buruciye Bilim ve Sanat Merkezi ögrencileri, Sivas Il Milli Egitim Müdürü Necati Yener’i ziyaret etti. Ögrencilere, okul idarecileri ve danisman ögretmenleri de eslik etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Yener, bir süre ögrenci ve ögretmenlerle sohbet ederek bölge yarismasi hakkinda bilgi aldi. Bölge finalinde Sivas BILSEM ögrencilerinin; matematik alaninda 2 birincilik, biyoloji alaninda birincilik, teknoloji tasarim alaninda birincilik ve ikincilik, biyoloji alaninda birincilik, kimya alaninda üçüncülük, degerler egitimi alaninda ikincilik, sosyoloji alaninda birincilik, yazilim alaninda ikincilik ve üçüncülük, kimya alaninda üçüncülük derecelerini elde ederek toplam 13 ödül kazandiklari belirtildi. Buruciye BILSEM ögrencilerinin ise Türk Dili ve Edebiyati alaninda birincilik, degerler egitimi ve cografya alanlarinda birincilik, Türkçe alaninda ikincilik, biyoloji ve psikoloji alanlarinda ikincilik, sosyoloji alaninda üçüncülük derecelerini alarak toplam 7 ödül kazandiklari kaydedildi.

Ögrencileri ve basarilarinda pay sahibi olan ögretmenleri tebrik eden Yener, ögrencilere çesitli hediyeler takdim ederek basarilarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA