Baskan Köksal 1 Mayis'i Kutladi

Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolasiyla kutlama mesaji yayinladi

Baskan Köksal yayinladigi kutlama mesajinda 1 Mayis tarihinin emekçilerin, birlik ve dayanismasinin ne kadar önemli oldugunu vurgulayarak su ifadelere yer verdi:

“Bizler için, alin teri ve emek en yüce degerdir. Insana insan olarak deger veriyor, emege ve alin terine fazlasiyla saygi duyuyoruz. 1 Mayis birligin, beraberligin, dayanismanin, hukukun, demokrasinin, mücadelenin, barisin, kardesligin ve baharin günüdür. Ülkemizde ne yazik ki isgücü ucuzlamis, çalisanin hakki masada kalmistir. Ailesini geçindirmek ve evine ekmek götürmek için çaba gösteren emekçilerimizin daha rahat kosullarda, hakkini alarak yasamasi ulasmak istedigimiz hedefler arasindadir. Asgari ücreti asil ücret hâline getirmek isteyen anlayisin yanlisligini biliyoruz, görüyoruz. Isçi, memur, kadrolu, sözlesmeli, beyaz yaka, mavi yaka tüm emekçi kesimlerin yüksek enflasyon karsisinda ezildigini biliyoruz.

31 Mart 2024 tarihinde gerçeklestirilen yerel seçimlerden önce söz verdik; Belediye çalisanlarimizin maaslarini iyilestiriyoruz. Umarim ki Belediyemizin bu uygulamasinin örnek olusturacaktir. Afyonkarahisar Belediyesi olarak bütün çalisma arkadaslarimiz ile çok büyük bir aileyiz” dedi.

Kaynak: İHA