Yilmaz'a Karsiyaka'da Sevgi Seli

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, Ramazan Bayrami öncesi vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karsiyaka bölgesini ziyaret eden Baskan Yilmaz, bölgeye yapilacak yatirimlarla ilgili incelemelerde bulunurken, esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Yilmaz'a Karsiyaka'da Sevgi Seli
Görevinde henüz bir haftayi tamamlamayan Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, görev öncesi verdigi sözü tuttu. Vatandasla belediye arasinda yikilan köprüyü yeniden kurmak için büyük mesai harcayan Baskan Yilmaz, Ramazan Bayrami öncesi Karsiyaka’yi ziyaret etti. Burada yapilmasi planlanan yatirimlarla ilgili sahada incelemelerde bulunan Yilmaz, Karsiyaka’nin önümüzdeki 5 yil boyunca diger semtler gibi hizmete doyacagi ve hak ettigini alacagini söyledi.

Baskan Yilmaz, kentin merkezinde griler içinde kalan Karsiyaka’yi yesil bir bölgeye çevireceklerini de müjdeledi.

“Karsiyaka hak ettigini alacak”

Baskan Yilmaz’in Karsiyaka ziyareti vatandaslar tarafindan da büyük bir ilgiyle takip edildi. Baskan Yilmaz, Karsiyaka’nin da hizmetten mahrum birakildigini belirterek, “Maalesef Karsiyaka da geriden kalan 20 yilda unutulmus, göz ardi edilmis. Karsiyaka geçmiste oldugu gibi yeniden küllerinden dogacak. Bu bölgeye yakisacak, her bir bireyin mutlu ve huzurlu olacagi projelerimizle Karsiyaka’yi yeniden canlandiracagiz” dedi.

Baskan Yilmaz, sonrasinda esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin fotograf istegini geri çevirmeyen Baskan Yilmaz, bol bol hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA