Güroymak Belediye Baskani Seçilen Esref Mutlu Mazbatasini Aldi

Yüksek Seçim Kurulu, DEM ve Yeniden Refah Partisi’nin Bitlis’in Güroymak ilçesinde seçimlerin iptali ve yenilenmesi talebiyle yaptigi basvuruyu reddetti. Kararin ardindan Güroymak Belediye Baskani seçilen Esref Mutlu mazbatasini aldi.

Güroymak Belediye Baskani Seçilen Esref Mutlu Mazbatasini Aldi
Yüksek Seçim Kurulu, DEM ve Yeniden Refah Partisi’nin Bitlis’in Güroymak ilçesinde seçimlerin iptali ve yenilenmesi talebiyle yaptigi basvuruyu reddetti.

YSK’nin itirazlari karara baglamasindan sonra Güroymak Belediye Baskani seçilen AK Parti’nin adayi Esref Mutlu mazbatasini aldi.

Konu ile ilgili açiklamada bulunan AK Parti Ilçe Baskani Nihat Yavuz, "Yillar sonra Ak belediyecilik ilçemizde seçimi kazandi. Seçim yapilali bugün 10’uncu gün. Her türlü itirazlar, engellemelere ragmen halkin iradesi tecelli etmistir. 16 oy fark ile seçim sonucu tescillenmistir. Bu seçim AK Parti’nin oylari disinda AK Parti’ye ve Belediye Baskanimiz Esref Mutlu’ya inanan geçmiste hangi partiye oy verirse versin, bize sempati duyan ve burada, ‘Güroymak’ta artik gelismisligi baslatalim, Güroymak’in dönüsümüne imza atalim’ diyen güzel insanlarin seçimi olmustur. Ayrica Gölbasi ve Günkiri beldelerimiz de de seçimi kazanarak 3’te 3 yapmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bütün hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA