Düzce'den 443 Bin 200 Araç Geçti

100 karayolundan 443 bin 200 bin araç geçis yapti. Trafik denetimine katilan Vali Selçuk Aslan, bayram için gerekli tüm tedbirlerin alindigini söyledi.

Düzce'den 443 Bin 200 Araç Geçti
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kaynasli’da bulunan uygulama noktasini ziyaret etti. Burada polis ve jandarma ekiplerinin bayramlarini kutlayan Vali Aslan, daha sonra denetime katilarak, vatandaslarin da bayramlarini kutladi.

9 günlük bayram tatili sürecinde emniyet ve jandarma ekiplerinin denetimlerini sürdüreceklerini ifade eden Vali Aslan, "Düzce’de vatandaslarimizin bayrami huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi, trafik akisinin güvenle saglamasi açisindan çalismalar yaptik. Siki sekilde çalismalarimiz devam ediyor. Düzce’de es zamanli olarak 2 bin personel görev yapacak" dedi.



"Çok yogun bir trafik akisi var"

Kentte trafik yogunlugunun 5 Nisan Cuma günü basladigini söyleyen Vali Aslan, "Su ana kadar ilimiz sinirlari içerisinde 1’i ölümlü, 15’i yaralamali, 15’i de maddi hasarli olmak üzere 31 trafik kazasi meydana geldi. Bu kazalarda 1 vatandasimiz hayatini kaybetti. 46 vatandasimiz yaralandi. Düzce’den Anadolu’ya dogru akan yol üzerinden geçislere baktigimizda bati istikametinden dogu istikametine çok yogun bir geçisin oldugunu görüyoruz. Bugün saat 15.00 itibariyle Anadolu Otoyolundan 270 bin 470 araç geçis yapmis. Ankara istikametinden de Istanbul istikametine geçis yapan araç sayisi ise 85 bin 200. Hemen hemen 4 katlik bir fark var. Bati yakasindan Anadolu yakasina çok yogun bir trafik akisi var. D-100 kara yolu üzerinden ise 66 bin 419 araç Ankara istikametine, 21 bin 111 araç ise Istanbul istikametine gittigi görülüyor. Hem giderken hem dönerken gerekli tedbirlerimizi aldik. Tüm kolluk kuvvetlerimiz bu konu ile ilgili çalismalarini yapiyorlar" seklinde konustu.

Kaynak: İHA