ANKA'da Bayramlasma Töreni

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Ramazan Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

ANKA'da Bayramlasma Töreni
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde geleneksel hale gelen bayramlasma töreni hastane yönetimi, doktorlar ve tüm saglik çalisanlarinin katilimi ile gerçeklesti. Hastane lobisinde gerçeklesen törende Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Zeynal Abidin Kaplan ve Genel Müdür Dr. Av. Cengiz Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi Ali ihsan Sofuoglu, Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag hastanede görev yapan hekim ve saglik çalisanlari ile bayramlasti

Bayramin ülkemize, milletimize ve Islam alemine huzur, baris ve mutluluk getirmesini temenni eden ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Zeynal Abidin Kaplan,” Bu yil da bayramlasma gelenegimizi sürdürmenin sevincini yasiyoruz Herkesin sevdikleriyle birlikte oldugu bir günde büyük bir fedakarlik örnegi sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan hekim ve saglik çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Bu bayramda da, insanlarin sifa bulmasi için ekip arkadaslarimizla birlikte biz görevimizin basinda olacagiz. Hastane olarak tüm tedbirleri aldik. Umariz bu bayram istenmeyen olaylar yasanmaz. Herkesin güzel bir bayram geçirmesi tek dilegimiz” dedi.

"Saglik hizmetini evlere tasiyoruz”

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi olarak bayram tatili boyunca da kesintisiz saglik hizmeti vermeye devam edeceklerini söyleyen Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag, “Bayram tatili boyunca hastanemiz hizmet vermeye devam edecek. Bayram boyunca dileyen herkes ayrica ’Evde Saglik Hizmetleri’ ile hastaneye gelmelerine gerek kalmadan kendi evlerinde de saglik hizmeti alabilecek. Yasli ve bakima ihtiyaci olan bireyler, fiziksel engelliler, dogum öncesi ve sonrasi destek talep eden anneler ve benzeri durumlarda olan kisiler ANKA Hastanesi’nden doktor, hemsire, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri, diyetisyen, tibbi cihaz kullanimi, laboratuvar tetkiklerine kadar istedigi tüm saglik hizmetine bayram boyunca da kolaylikla ulasabilecek. Evde ya da is yerinde saglik hizmeti almak isteyenlerin ANKA Hastanesi’nin 05331557630 numarali telefonunu aramasi yeterli olacak. Istenmeyen olaylarin yasanmamasini dileyerek herkesin bayramini kutluyorum. Bu bayramda da insanlarin sagligi için büyük gayret ve özveri ile saglik hizmeti sunan hekim ve saglik çalisanlarimiza özellikle tesekkür ediyorum” diye konustu.

Hastane yönetimi bayram boyunca mesai yapacak hekim ve saglik çalisanlarinin yani sira bayrami hastanede geçirmek zorunda olan hasta ve hasta yakinlarinin da bayramini kutladi. Onlara hem geçmis olsun dileklerinde bulunan hem de bayramlarini kutlayan hastane yönetiminin bu davranisi hasta ve hasta yakinlarinin takdirini topladi.
Kaynak: İHA