Baskan Ünlü'den Ramazan Bayrami Mesaji
Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, bir mesaj yayinlayarak vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni kutladi.

“Bayramlar sevinçlerin, mutluluklarin, nesenin en yogun yasandigi dönemlerdir” diyen Baskan Ünlü, “Özledigimiz bayramlari yasamanin, dostlarla kucaklasmanin, kaybettiklerimizi anmanin, küslükleri bitirmenin zamanidir bayramlar. Marmaris tarihi için de çok önemli yeri olan bayramlar birlik ve beraberligin sembolüdür. Bu vesileyle Ramazan Bayrami’nin herkese saglik, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
31 Mart seçimlerinden sonra Marmaris’te yeni bir dönemin basladigini ifade eden Baskan Acar Ünlü, “Sevgiyle, saygiyla ve hosgörüyle hareket edecek; hep birlikte el ele vererek Marmaris’imizi hak ettigi yere getirecegiz. Kardesligin, barisin ve huzurun hakim oldugu bir Marmaris insa edecegiz” ifadesini kullandi.
Öte yandan bayramla ilgili tüm hazirliklari tamamladiklarini da dile getiren Ünlü, hem Marmaris sakinlerinin hem de tatile gelen vatandaslarin huzur ve güven içinde, rahat bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerinin teyakkuzda olacaginin altini çizdi.
