Baskan Alemdar Görevi Osman Çelik'e Devretti

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, 31 Mart yerel seçimlerinde Serdivan Belediye Baskani seçilen Osman Çelik’e görevi teslim etti.

Baskan Alemdar Görevi Osman Çelik'e Devretti
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, 31 Mart yerel seçimlerinde Serdivan Belediye Baskani seçilen Osman Çelik’e görevi törenle teslim etti. Ilçe Seçim Kurulundan mazbatasini alarak Serdivan Belediyesi’ne gelen Osman Çelik’i yogun kalabalik karsiladi. Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, ilçeye hizmete edecek olmanin gururu ve mutlulugunu yasadiklarini ifade ederek, “Gerçekten çok heyecanliyiz. Insallah Zeki baskanim ve Yusuf baskanimin tecrübelerinden istifade ederek Serdivanimizi 24 saat esasiyla çalisarak güzel günlere ulastiracagiz. Serdivan’i Türkiye Yüzyili hedeflerine ulastirmak, daha iyi, daha yasanilabilir hale getirmek için var gücümüzle ise koyulacagiz” dedi.



“Serdivan’a hizmet etmekten gurur duyuyorum”

15 yil boyunca büyük bir gururla hizmet sundugu Serdivan’da görevi Osman Çelik’e teslim etmenin mutlulugunu yasadigini belirten Alemdar, “Ben Zeki baskanimizdan görevi devralmistim. Simdi de Osman kardesime devrediyorum. Görev süremiz boyunca ilçemize deger katmak, sehrimizin ve bölgemizin örnek ilçesi haline getirmek için gayretle çalistik. Bu bayragi daha iyi noktalara tasiyacagina inandigim Serdivan Belediye Baskanimiz Osman Çelik’e basarilar diliyorum. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA