Alanyaspor Iftar Yemeginde Bulustu

Corendon Alanyaspor Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu ve Yönetim Kurulu tarafindan iftar yemegi düzenlendi. Programda teknik ekip, futbolcular, personeller ve aileleri bir araya geldi.

Alanyaspor Iftar Yemeginde Bulustu
Alanya Atatürk Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen iftar yemeginde konusma yapan Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu, Alanyaspor ailesi olarak iftar yemeginde bir araya gelmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek katilanlara tesekkür etti.

Alanya Belediye Baskani Osman Tarik Özçelik ise yaptigi konusmada, “Alanyaspor ailesiyle birlikte iftar programina katilmaktan dolayi çok mutluyum. Alanya’nin ve Alanyaspor’un basarisi için elimden geleni yapacagima söz veriyorum” dedi.

Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, “Ramazan ayi bizim için birlik ve beraberlik demektir. Birlik ve beraberligimizi saglayan en önemli unsurlardan biri de Alanyaspor’dur. Kulübün bu noktada olmasinda emegi geçen basta yönetim kurulu olmak üzere teknik ekip ve futbolcularimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Iftar programinin ardindan ilçe protokolü, Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu ve Yönetim Kurulu, kulüp binasinda bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Iftar yemegine Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Osman Tarik Özçelik, Antalya Il Jandarma Komutan Yardimcisi Albay Engin Burak Mindivanli, Alanya Ilçe Jandarma Komitani Binbasi Hüseyin Direk, Alanya Ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve ayni zamanda yönetim kurulu üyesi de olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Baskani Eray Erdem katildi.

Kaynak: İHA