Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin Mazbatasini Aldi

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Baskani seçilen Ahmet Cin, Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasini aldi. Törende konusan Baskan Cin, "Pendik’in tamaminin belediye baskani olarak her noktada esit ve adaletli bir sekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçeklestirmis olacagiz" dedi.

Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin Mazbatasini Aldi
31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde tekrar Pendik Belediye Baskani seçilen Ahmet Cin, bugün Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasini aldi. Mazbata törenine Baskan Ahmet Cin’in yani sira, seçilen meclis üyeleri, AK Parti Ilçe Teskilatlari, AK Parti Kadin Kollari teskilati temsilcileri ve AK Parti Gençlik Kollari Teskilatlari katildi.

Baskan Cin, mazbatasini almasinin ardindan seçilen meclis üyeleriyle hatira fotografi çektirdi.

"Yarindan itibaren çalismalarimiza hizli bir sekilde devam edecegiz"

Mazbatasini aldiktan sonra konusan Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, "Öncelikle seçimlerin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayirli olmasini Allah’tan niyaz ediyoruz. Seviyeli bir süreç oldu. Yine Pendik’te, Pendikli seçmenimiz Cumhur Ittifakinin adayi olarak bizleri tekrar seçtiler, onlara tesekkürlerimizi sunuyoruz. Bu saatten sonra zaman kaybi yok ve yarindan itibaren çalismalarimiza yine hizli bir sekilde devam edecegiz. Pendik’te yapacagimiz projelerimiz var. Yeni islerimiz var, bu yeni islerimizi yeni dönemde hizli bir sekilde yerine getirip Pendik’i daha yasanilabilir bir hale getirecegiz. Bize teveccüh gösterdikleri için ben Pendik seçmenine tesekkür ediyorum. Biz Pendik’in tamaminin belediye baskani olarak her noktada esit ve adaletli bir sekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçeklestirmis olacagiz. Insallah güzel bir dönemi onlarla birlikte geçirmis olacagiz. Biz onlarla zaten her daim beraberdik. Bundan sonra da beraber olmaya devam edecegiz, onlarin görüsleri bizim için çok önemli, onlarin verdigi kararin bizim basimizin üstünde yeri var" dedi.

Kaynak: İHA