Buca'da Baskan Duman Mazbatasini Aldi

Buca Belediye Baskani Görkem Duman, mazbatasini aldi. Binlerce Bucalinin ellerinde bayraklari ve sloganlariyla katilim gösterdigi törende Baskan Duman, iki pazardir kazandiklarini vurgulayarak, "Bu makam Bucalilarin makami, bu makam halkin makami, amacimiz Buca’yi Izmir’de en iyi yere tasimak" dedi.

Buca'da Baskan Duman Mazbatasini Aldi
31 Mart seçimlerinde Buca’da ipi gögüsleyen aday CHP’li Görkem Duman oldu. Duman, bugün Ilçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasini aldi.

Mazbata töreninde Baskan Duman’i Bucalilar yalniz birakmadi. Binlerce vatandas ellerinde bayraklari ve sloganlariyla bir kez daha Duman’a “yanindayiz” mesaji verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Buca Ilçe Baskani Çagdas Kaya’nin da hazir bulundugu törende coskulu kalabaliga seslenen Baskan Görkem Duman, sunlari söyledi: “Bugün benim için çok özel bir gün. Yagmurlu havaya ragmen bugün burada benimle oldugunuz için tesekkür ederim. Bu arada biz iki pazardir kazaniyoruz. Mazbatamizi gecikmis de olsa aldik. 31 Mart’tan bu yana yedi gün. Bizi hizmet için geciktirdiler. Ancak biz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dedigi gibi ‘Ülkesini, vatanini en çok seven, görevini en iyi yapandir.’ Bizler de meclis üyesi arkadaslarimizla görevimizi en iyi sekilde yaparak, Buca halkinin bizlere göstermis oldugu teveccühün karsiligini verecegiz.”

“Ne de olsa kisin sonu bahardir”

Görev süresi boyunca halkçi belediyecilik anlayisiyla hareket edeceklerini ifade eden Duman, “Bu makam Bucalilarin makami, halkin makami. Bizim zamanimizda hiçbir zaman gösteris, satafat olmayacak. Biz halkçi bir belediyecilik yapacagiz. Amacimiz Buca’yi Izmir’de en iyi yere tasimak. Bunu siz kiymetli Bucalilar ile hep birlikte gerçeklestirecegiz. Bugün çiktigim yolda kiymetli yol arkadaslarima, kiymetli Bucalilara Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne ve hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Yüreklerinizden öpüyorum. Ne de olsa kisin sonu bahardir diyorum” dedi.

Kaynak: İHA