Kaza Yapan 2 Arkadas Yaralandi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde motosikletiyle kaza yapan ehliyetsiz sürücü ve arkasindaki arkadasi yaralandi. Yaralanan ehliyetsiz sürücüye farkli ihlallerden toplamda 26 bin TL ceza yazildi.

Kaza Yapan 2 Arkadas Yaralandi
Kaza, saat 15.30 siralarinda Pazarci Mahallesi Sahil Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ugur Mumcu Caddesi üzerinden sahile girmek üzere seyir halinde olan Arif T. Idaresindeki 07 UAF 31 plakali motosiklet, sürücüsünün dengesini kaybetmesi sonucu kaza yapti. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Arif T. (16) ve arkasinda yolcu olarak bulunan Tuncay S. (16) yaralandi. Olayi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar, ambulansla Gazipasa Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

26 bin TL ceza yazildi

Öte yandan, ehliyetsiz oldugu belirlenen yarali Arif T.’ye ehliyetsiz ve kasksiz araç kullanmaktan, ehliyetsiz ve muayenesiz araç kullandirmaktan ise araç sahibine toplamda 26 bin TL cezai islem uygulandi. Motosiklet, çekici yardimiyla otoparka çekildi.
Kaynak: İHA