Isparta'da Meydana Gelen Trafik Kazalari KGYS Kameralarina Yansidi

Isparta’da Subat ayinda meydana gelen trafik kazalari Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarina yansidi.

Isparta'da Meydana Gelen Trafik Kazalari KGYS Kameralarina Yansidi
Emniyet Genel Müdürlügü Trafik Baskanligi tarafindan yurt genelinde meydan gelen trafik kazalari paylasildi. Isparta’da geçen Subat ayinda meydana gelen kazalar, kentin farkli noktalarina kurulan KGYS kameralarina yansidi. Ilk görüntülerde Mimar Sinan Caddesi üzerinde seyir halinde olan aracin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce otomobile daha sonra yoldan çikarak taksi duraginda park halinde duran taksilere çarptigi görülüyor. Ikinci görüntü ise zafer mahallesinde meydana geldi. Hafif ticari aracin kavsaga geldigi esnada, sag taraftan hizla gelen otomobilin çarpismasi yer aldi. Bir diger kaza ise 221. Cadde ile 111. Cadde kesisimi üzerinde hizli bir sekilde seyir halinde olan otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde bulunan araca çapmasi kaydedildi.

Son kaza ise Sanayi mahallesinde meydana geldi. Isikta bekleyen motor sürücünün hizla kalkis yapmasi sonucu seyir halinde olan baska bir otomobille çarpismasi yer aldi.

Emniyet Genel Müdürlügü tarafindan “Biraz daha dikkatli olsalardi bu kazalar olmayabilirdi” mesajiyla yayinlanan görüntülerde, kazalarin sürücü dikkatsizliginden kaynaklandigi görüldü.

Kaynak: İHA