Yeni Baskanlar Mazbatalarini Aldi

Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Candan Yüceer ve Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar, mazbatalarini aldi.

Yeni Baskanlar Mazbatalarini Aldi
31 Mart 2024 Pazar günü gerçeklestirilen mahalli idareler seçimini kazanan Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Candan Yüceer ve Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar, Tekirdag Adalet Sarayi’nda düzenlenen törenle mazbatalarini aldi. Mazbata töreni, Tekirdag Adalet Sarayi, Ilçe Seçim Kurulunda gerçeklestirildi.

Mazbata töreninde konusan Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar, "Herkese çok tesekkür ediyorum, güzel bir süreç geçti, çok fazla kirilmadan, darilmadan. Bize çok fazla saldirilar oldu ama olsun. Her seyi unuttuk, simdi derdimiz tüm Süleymanpasa’ya, tüm Tekirdag’a Candan baskanimizla beraber hizmet etmek. Insallah sehrimizin yasanabilir, modern bir kent olmasi için çalisacagiz” dedi.



Tekirdag Büyüksehrin ilk kadin baskani

Mazbata töreninde konusan ve ayni zamanda Tekirdag Büyüksehir Belediyesinin ilk kadin belediye baskani olan Dr. Candan Yüceer ise mazbatanin sorumlulugunun farkinda olduklarini belirterek, "Siyasi olgunlukta ve nezakette bir seçim sürecini tamamladik. Kendi adima bütün rakiplerimize, bütün adaylara tesekkür ediyorum. Sonuçta hemserilerimizin taktiri ile, destegi ile sandiktan güçlü bir sekilde çiktik. Bu da bizi tabii ki çok mutlu etti. Ama bu mutlulugun büyük bir sorumluluk oldugunu, bu mazbata Tekirdagimizin mazbatasi, hepimizin mazbatasi, bu basari hepimizin basarisi dolayisiyla bunun anlaminin farkindayiz bizim adimiza çok büyük bir sorumluluk ama bu sorumlulugun altindan gene hemserilerimizin destegi sevgisi ve çok çalisarak altindan kalkacagiz” diye konustu.

Tören sonrasi Süleymanpasa Belediyesi binasinda devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Süleymanpasa Belediye Baskani Seçilen Volkan Nallar, Hüseyin Uzunlar’dan yetki belgesi ve mührü teslim alarak resmen görevine baslamis oldu.

Mazbata töreni, hatira fotografi çekimi ile son bulurken, Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Candan Yüceer, Tekirdag Büyüksehir Belediyesi binasina giderek görevi Kadir Albayrak’tan devraldi.
Kaynak: İHA