Vali Çiftçi ETÜ Kristal'e Konuk Oldu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ile birlikte Erzurum Teknik Üniversitesi ‘nin (ETÜ) inovasyon merkezlerinden olan Kristal Girisimcilik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Çiftçi ETÜ Kristal'e Konuk Oldu
Teknoloji ve yenilik odakli is fikirlerinin, marka degeri ve nitelikli istihdam olusturma potansiyeli yüksek tesebbüslere dönüstürülebilmeleri için, girisimcilerin fikir asamasindan pazara kadar olan faaliyetlerini destekleyerek Erzurum ve Türkiye genelinde ekonomik açidan katma deger olusturacak birçok yeni isletmelerin kurulmasini saglayan ETÜ Kristal Girisimcilik Merkezi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçiyi agirladi.

Kristal Girisimcilik Merkezi’nin yürütmekte oldugu çalismalar hakkinda bilgi almak ve merkez bünyesinde ücretsiz mentörlük destegi alan girisimcilerle bir araya gelmek amaciyla ETÜ’ye gelen Vali Çiftçi’ye Erzurum Ziyarette Vali Çiftçinin yani sira Erzurum Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz, Erzurum Bilim Sanayi ve Teknoloji Il Müdürü Mustafa Küçükler ve Kuzeydogu Anadolu Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Oktay Güven yer aldi.

Rektör Çakmak’in bir süre Vali Çiftçi ve beraberindeki heyete yürütülen çalismalar hakkinda bilgi vermesinin ardindan Kristal Girisimcilik Merkezi Koordinatör Yardimcisi Ars. Gör. Gürkan Kalinay, merkezin girisimcilere sunmus oldugu destekler, çalisma alanlari ve atölye imkanlari ile ticarileserek üretime baslayan projeler hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA