Tavsanli'da Ali Kemal Derin, Görevi Devraldi

31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan mazbatasini alan Tavsanli Belediye Baskani Ali Kemal Derin, görevi önceki dönem Belediye Baskani Mustafa Güler’den devraldi.

Tavsanli'da Ali Kemal Derin, Görevi Devraldi
Tavsanli Belediyesi’nde gerçeklestirilen devir teslim törenine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Belediye binasi önünde toplanan vatandaslar tarafindan coskuyla karsilanan Baskan Ali Kemal Derin’e öncelikle Baskan Güler tarafindan çiçek takdim edildi.

Burada yapilan konusmalarin ardindan, kurban kesildi ve baskanlik makamina geçilerek devir teslim gerçeklestirildi.

Belediye Baskani Ali Kemal Derin, yaptigi açiklamada “Sen-ben yok, biz variz, Tavsanli var” sloganinin altini bir kez daha çizdi.

Baskan Derin, “Allah’a sükür kazasiz, belasiz ve sikintisiz olarak bir seçim dönemini geride biraktik. Bu dönemde söyledigimiz her sözün arkasindayiz. Seçim sürecinde bile yakamizda rozetimiz yoktu. Çünkü biz partizan bir kampanya yürütmedik. Tüm Tavsanli’yi kucaklamak arzusundaydik. Bunu da halkimiz yapacagimiz icraatlar ve çalismalarla görecek. (Sen, ben demeden) halkimizin tüm kesimlerine yönelik hizmet üretecegiz. Özellikle bu süreçte Yeniden Refah Partisi’ndeki dava arkadaslarima tesekkür ediyorum. Ayrica Rahmetli babam Milletvekili Ahmet Derin dolayisiyla üzerimde bazi emanet oylarin oldugunu da biliyorum. Yüzümüzü kara çikarmayacagiz, çok çalisacagiz ve çok isler güzel isler basaracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA