Eyüpsultan Belediye Baskani Özmen Görevi Devraldi
Eyüpsultan Belediye Baskani seçilen Dr. Mithat Bülent Özmen, görevi Deniz Köken’den düzenlenen tören ile teslim aldi.

Burada vatandaslara seslenen Eyüpsultan Belediye Baskani Dr. Mithat Bülent Özmen, "Bugünden itibaren yasamsal sorunlari çözen, ekonomisi büyüyen, yasam kalitesi ve refahi artan, sosyal yardimlari arttirip çesitlendiren, yasayan ve yasatan katilimci bir Eyüpsultan göreceginizden hiçbirinizin kuskusu olmasin. Çocuklara önem vererek, gençleri hayatin içine katarak, kadinlari yasamin odagina alarak, yas almislara sosyal imkanlar sunarak, engelli vatandaslara konforlu bir yasam alani sunarak, can dostlarimiza gözümüz gibi bakarak Eyüpsultan’i hak ettigi degere hep birlikte ulastiracagiz” dedi.
Konusmasinin devaminda “tutamayacagim sözü asla vermem, verdigim sözü de kafami kesseniz tutarim” diyen Baskan Özmen, sözlerine söyle devam etti:
"Hepinizin huzurunda yine söz veriyorum. Bu 60 gün boyunca anlattigim, bundan sonra da içinizde ve aranizda olarak anlatmaya devam edecegim Eyüpsultan için çok çalisacagiz, Eyüpsultan’i hak ettigi degere size söz veriyorum birlikte kavusturacagiz. Bize bu yola çikarken oy veren vermeyen tüm Eyüpsultan halkina en büyük tesekkürlerimi sunuyorum çünkü kamu görevi ayrim gözetmez, esitlik esastir. Tüm Eyüpsultan’a ihtiyaca göre esitlik çerçevesinde, adaletle, hukukla, hakki ve hukuku gözeterek hizmet etmeye devam edecegiz. Burada hepinizin huzurunda söz veriyorum, herkesin belediye baskani olacagim, halkin ve tüm Eyüpsultan’in belediye baskani olacagim. Yolumuz açik olsun vira bismillah. Eyüpsultan’a hayirli ugurlu olsun."
