Agri'da Polis Haftasi Kutlamalari

Agri Il Emniyet Müdürü Yilmaz Ipar ve esi Beste Ipar, Polis Haftasi dolayisiyla düzenlenen bir dizi etkinlikle polislerle bir araya geldi.

Agri'da Polis Haftasi Kutlamalari
Emniyet Müdürlügü’nde düzenlenen kutlama töreninde Ipar, yaptigi konusmada polislerin özverili çalismalariyla sehrin huzur ve güvenligini sagladiklarini söyledi.

Polislerin fedakarliklarinin her zaman takdir edilecegini belirten Ipar, "Polislik zor ve mesakkatli bir meslektir. Sizler bu meslegi büyük bir özveriyle icra ediyorsunuz. Ailenizden ve sevdiklerinizden uzak kalarak, sehrin huzur ve güvenligi için canla basla çalisiyorsunuz. Bu vesileyle tüm polislerimizin Polis Haftasi’ni kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum." dedi.

Konusmanin ardindan Ipar, polislerle tek tek tokalasarak günlerini kutladi. Polis Haftasi dolayisiyla Cumhuriyet Bassavcisi Adem Çalis ve Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüsamettin Erol da Ipar’i makaminda ziyaret etti. Çalis ve Erol, Ipar’a ve tüm polis teskilatina Polis Haftasi’ni kutlayarak çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA