Ödüller Çocuklarla Bulustu

Bursa Büyüksehir Belediyesi ve Il Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle, ilkokullar ve ortaokullar arasinda "Çocuklarin Dünyasinda Is Sagligi ve Güvenligi" temasiyla düzenlenen resim yarismasi sonuçlandi. Yarismaya Bursa’daki 10 ilkokul ve ortaokuldan toplam 350 ögrenci katildi.

Ödüller Çocuklarla Bulustu
Yarismaya ortaokul kategorisinden katilan Macide Gazioglu Ortaokulu ögrencisi Almina Yavuz birinci, Halil Inalcik Bilim ve Sanat Merkezi ögrencisi Yusuf Emir Karakus ikinci, Özel Devrim Kosova Merkez Ortaokulu ögrencisi Ömer Kadir Koçali ise üçüncü oldu.

Ilkokul kategorisinde ise Inegöl Fenerbahçeliler Dernegi Ilkokulu’ndan Eda Torun birinci, Inegöl Mesudiye Ilkokulu’ndan Elanur Karaca ikinci ve Nilüfer Altinsehir Koleji’nden Almina Ketboga üçüncü oldu.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen ödül törenine Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Yildiz, Il Milli Egitim Sube Müdürü Emin Küçük ve etkinlik sponsoru Atis Yapi Genel Müdür Yardimcisi Bahadir Kahraman ile çok sayida ögrenci katildi.

"Is güvenligi bir yasam tarzidir"

Ödül töreninde konusan Bursa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Yildiz, "Hayatin her alaninda oldugu gibi is sagligi ve güvenligi sorunlarinin temelinde çalisanlarin yeterli egitim almamasi yatiyor. Bu eksiklik is yerlerinde is kültürünün gelismemesi ve çalisanlarin çesitli tehlikelere maruz kalmasiyla sonuçlanmaktadir. Is güvenligi kültürü yalnizca çalisanlarin egitim almalariyla ortadan kalkan bir durum degildir. Is güvenligi bir yasam tarzidir" dedi.

Çocuklarin egitimlerine her zaman destek

Bursa Il Milli Egitim Sube Müdürü Emin Küçük yarismada derece alan tüm ögrencileri tebrik etti. Küçük, "Il Milli Egitim Müdürlügü olarak Milli Egitim Bakanligi’mizin genel politikalari çerçevesinde, ülkemizin genelinde okullarimizin is üretilen bölümlerinde insanimizi ve onlarin güvenligini önceleyerek özel bir önem verdik. Bu etkinlikler çerçevesinde Il Milli Egitim Müdürlügü’müzün belirledigi is sagligi ve güvenligi konusu, çocuklarimizin gözüyle ve çizimleriyle anlatildi. Resim yarismasinda derece alan tüm ögrencilerimizi kutluyorum" diye konustu.

Atis Yapi Genel Müdür Yardimcisi Bahadir Kahraman da insaat sektöründe oldugunu ve is sagligina firma olarak son derece önem verdiklerini belirtti.

Kahraman, "Böyle bir ödül törenine katilmak bizleri mutlu etti. Ögrencilerimizi tebrik ediyorum, her zaman egitimlerine destek olacagiz" dedi.

Konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Yarismada derece giren ögrencilere ödülleri Bursa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Yildiz, Il Milli Egitim Sube Müdürü Emin Küçük ve Atis Yapi Genel Müdür Yardimcisi Bahadir Kahraman tarafindan verildi.

Mehmet Yildiz, yarismaya katkilarindan dolayi Bahadir Kahraman ve Emin Küçük’e plaket vererek tesekkür etti.
Kaynak: İHA