Erbaa'da Spor Atagi

Erbaa Belediyesi, Park Vadi Millet Bahçesi’nde 1 basketbol, voleybol, 2 açik, 1 kapali tenis kortu yapmak için çalismalara basladi.

Erbaa'da Spor Atagi
Erbaa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri Park Vadi Millet Bahçesi’ne spor sahalari yapmak için çalismalara basladi.

Ekipler, basketbol, voleybol ve tenis kortlarinin yer alacagi alanda zemin hazirliklarini sürdürüyor. Proje kapsaminda 1 basketbol ve voleybol sahasi ile 2’si açik 1’i kapali tenis kortunun yapilmasi planlaniyor.

Park Vadi’yi sportif faaliyetlerle bütünlestirmeyi amaçladiklarini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, “Park Vadi 2’nci etapla daha fazla hemsehrimizi burada agirlamaya basladik. Çevre il ve ilçelerden de bu güzel cografyada vakit geçirmek isteyen ziyaretçiler sehrimize geliyor. Her yastan vatandasimizi Park Vadi’de misafir ediyoruz. Burada yapilabilecek etkinlikleri çesitlendirmek için projeler üretiyoruz. Yesille, doga ile sporu bütünlestirmeyi amaçliyoruz. Park Vadi’de basketbol, voleybol ve tenis sporunun yapilabilmesi için sahalarimizi insa etmeye basladik. Park Vadi’ye 1 basketbol ve voleybol sahasi ile 2’si açik 1’i kapali tenis kortu yapiyoruz. Tamamlandiginda Park Vadideki etkinlikler sportif anlamda çesitlenecek" dedi.

Kaynak: İHA