ALTSO'da Ara Eleman Sorununa Çözüm Arandi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi ve yilda iki kez gerçeklestirilen Müsterek Komiteler Toplantisi gerçeklestirildi. Toplantida, ara elaman ve kalifiye personel sorunu üzerine çözüm arayisi konusu ele alindi.

ALTSO'da Ara Eleman Sorununa Çözüm Arandi
ALTSO Baskani Eray Erdem, toplanti sonrasi yaptigi açiklamada, “Nisan ayi olagan meclis toplantimizi gerçeklestirdik. Nisan ayi faaliyetlerimiz ile ilgili meclis üyelerimizi bilgilendirip, görüs ve önerilerini aldik” dedi.



“Verimli bir toplanti gerçeklestirdik”

Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, komite üyelerine Meslek Liseleri ve MESEM - MESEP Programi ile ilgili bilgiler aktarip, gelen sorulari yanitladi. Sektörlere ara elaman yetistirme, kalifiye personel gibi konular üzerine gerçeklestirilen toplantida konusan ALTSO Baskani Eray Erdem, “Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Yusuf Yilmaz’a, meclis ve komite üyelerimiz ile lise müdürlerimize toplantimiza katilimlarindan dolayi çok tesekkür ederim. Kurumlarimiz ile üyelerimiz arasinda köprü olmaya, üyelerimizin talep ve önerilerini her platformda dile getirmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz ise toplantida meslek liseleri ile ilgili önemli bilgiler aktardi. Yilmaz, meslek lisesi seçmenin önemine deginerek, toplantiya kendilerini davet eden ALTSO Baskani Eray Erdem’e tesekkür etti.

ALTSO meclis üyeleri ile komite üyelerinin yer aldigi Müsterek Komiteler Toplantisi’na; Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, Alanya Halk Egitim Merkezi Müdürü Ibrahim Yildirim, Alanya Meziyet Köseoglu Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Ismail Kutluca ve Alanya’da bulunan meslek liselerinin müdürleri de katildi.

Kaynak: İHA