Seçimi Kaybeden Baskandan Veda Mesaji

31 Mart günü gerçeklesen yerel seçimlerde Bilecik’in Osmaneli ilçesinde seçime giderek kaybeden Münür Sahin veda mesaji yayimladi.

Seçimi Kaybeden Baskandan Veda Mesaji
Osmaneli’nde Belediye Baskani olarak görev yapan ve AK Parti’den tekrar adayligini açiklayarak seçime giden ve kaybeden Münür Sahin veda mesaji yayimlayarak yeni Belediye Baskani Bekir Torun’a basarilar diledi. Sahin yaptigi açiklamada, ‘’Iki dönemdir 10 yillik süre içinde Osmaneli ilçemize Belediye Baskani olarak hizmet ettim. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizde, bölgemizde ve Türkiye’de örnek alinan birçok proje ve yatirimi gerçeklestirdik. Osmaneli Belediyesini mali yapisi güçlü, gayrimenkul zengini degerli ilçe yaptik. 31Mart’ta yapilan yerel seçimlerinde halkimizin tercihi Iyi Parti Adayi Bekir Torun kardesimiz oldu. Osmaneli halkinin bu tercihini saygi ile karsiliyor, Bekir Torun kardesime basarilar diliyorum. Allah yardimcisi olsun, ilçemize güzel hizmetler yapmayi kendisine nasip etsin.

Osmaneli halkina 10 yil baskanlik sürecimde verdigi destekler için tesekkür ediyorum. Tüm halkimizdan Allah razi olsun. Kisa bir süre dinlendikten sonra meslegim olan Yeminli Mali Müsavirlik ve Bagimsiz denetim isime tekrar baslayacagim’’ ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA