Osmaniye Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Yerel seçimlerde Osmaniye Belediye Baskani seçilen Ibrahim Çenet, Merkez Ilçe Seçim Kurulundan mazbatasini aldiktan sonra belediyedeki devir teslim törenine katildi.

Merkez Ilçe Seçim Kurulundan mazbatasini alan Çenet, MHP Il Yöneticileri ve Osmaniye Belediyesi personeli tarafindan Osmaniye Belediye binasi önünde karsilandi. Kurban kesilmesi ve duanin ardindan makamda gerçeklesen törende Kadir Kara, 3 dönemdir sürdürdügü belediye baskanligi görevini Ibrahim Çenet’e devretti.

Törende konusan Osmaniye’nin eski Belediye Baskani Kadir Kara, "Ibrahim Çenet beyefendiye ve onun sahsinda ailesine, bütün dava arkadaslarimiza, Osmaniye’mize ve Osmaniyeli hemserilerimize bu seçilmisligin hayirli, ugurlu ve mübarek olmasini Cenabi Allah’tan niyaz ediyorum. Bu görevi de bütün samimi hulusi kalbimle ifade etmek istiyorum ki Ibrahim Çenet beyefendi kardesime, saygideger baskanima devretmekte onur duyuyorum" dedi.

Düzenlenen törenle görevi devralan Osmaniye Belediye Baskani Ibrahim Çenet, "Görevi, makami bizlere Osmaniyeli hemserilerimize cani gönülden tesekkürlerimi sunuyorum. Sayin liderimizin bizlere adayligi vererek sizlerin huzurunda, sizlerle omuz omuza bizlerin çalismasina vesile kildigi, bizlere güven duydugu için sükranlarimi arz ediyorum. Sayin liderim Milliyetçi Hareket Partisi Teskilati olarak bütün ana kademelerimizden en uç noktalardaki arkadaslarimiza varincaya kadar çok güzel, burada omuz omuza bir çalismayi birlikte yürüttük. Gece demedik, gündüz demedik. Cumhur Ittifaki olarak AK Parti’ye, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan Beyefendi, bizleri de ayrica desteklemeleriyle bizlere sahip çiktigi için gönülden tesekkür ederim. Tabii her sehir dinamik bir yapiya sahip, Osmaniye’miz gerçekten hizli gelisen, gelecek yillarini bizlere emanet eden siz çok degerli hemserilerinize, dava arkadaslariniza, büyüklerimize ben ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu bir onurdur. Bu bir ismin tarihi yazilmasidir. Biz tabii koltukla degil, insallah böyle hep çalisarak, makamla degil, isle hatirlanarak, sahada böyle isimizin basinda bir kardesiniz olarak sizlerin sik sik karsiniza çikacagi bir belediye baskani olmayi Rabbim bize nasip etsin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA