Modern Yapilara Bakiz Dokunusu

Adana’nin önde gelen insaat firmalarindan Bakiz Insaat, yaptigi projelerde modern tasarim ve konforu bir arada sagliyor.

Modern Yapilara Bakiz Dokunusu
Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da insaata uzun yillardir yön veren firmalar arasinda olan Turgay Canver ve kizi Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat, ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor.

“Sadece bugünü degil, yarini da düsünüyoruz”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Nadir Turgay Canver, “Projelerimizde dogru planlama ve kalite anlayisimizla güvenilir yasam alani insa ediyoruz. Gelecege yatirimi yüksek standartlarda insa ederken modern dokunuslarla standartlari degistiriyoruz. Özenle planladigimiz projelerimizde sadece bugünü degil, yarini da düsünüyoruz” dedi.

“Büyük hedeflerimize ulasmaya kararli adimlar atiyoruz”

Begüm Canver ise projelerinde estetik ve fonksiyonu bir araya getirdiklerini belirterek, “Modern yasam alanlari sunuyor, güvenli insaat anlayisimizla, gelecege saglam adimlarla ilerliyoruz. Her adimi titizlikle takip edilen Projelerimiz , yüksek kaliteli malzemelerle ve mükemmel bir mühendislik anlayisiyla gelecege uzanan bir köprü kuruyor. Projelerimizde saglam temellerle ilerliyoruz. Her detayi titizlikle planlayarak, gelecege dair büyük hedeflerimize ulasma yolunda kararli adimlar atiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA