Kas Belediye Baskani Erol Demirhan Görevi Devraldi

Antalya’nin Kas ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kas Belediye Baskanligini kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine basladi.

Kas Belediye Baskani Erol Demirhan Görevi Devraldi
Kas Belediye Baskanligi devir teslim töreni gerçeklestirildi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kas Belediye Baskanligini kazanan Erol Demirhan, görevi önceki dönem Belediye Baskani Mutlu Ulutas’tan devraldi.

Ilçe Seçim Kurulu’nda mazbatasini aldiktan sonra görevi devralmak üzere Kas Belediye hizmet binasina gelen Erol Demirhan, coskulu bir kalabalik tarafindan karsilandi.

Burada düzenlenen törene, CHP Antalya Milletvekili Cavit Ari, CHP Il Baskani Nail Kamaci, Ilçe Baskani Mehmet Vural Arikan, Kas Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, partililer ve vatandaslar katildi.

Devir teslim töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi’yla basladi.

Kas Belediye Baskani Erol Demirhan, törende yaptigi konusmada uzun bir maraton sonunda neticeyi aldiklarini belirterek, “Sizlerin takdiriyle Kas Belediye Baskani seçildim. Insallah biz de göreve basladigimiz zaman hizmet yapmaya devam edecegiz. Allah yardimcimiz olsun” dedi.

Baskan Demirhan, önceki dönem Belediye Baskani Ulutas’a bugüne kadar yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek, saglik, mutluluk ve huzur temenni etti. Konusmalarin ardindan dua okundu. Demirhan ve Ulutas, makamda karsilikli olarak birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Sonrasinda Demirhan, görevi önceki baskandan devraldi.

Tören, Baskan Demirhan’in, makaminda tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA