Çankaya Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Çankaya Belediye Baskani seçilen Hüseyin Can Güner, mazbatasini almasinin ardindan devir teslim törenine katildi.

Yerel seçimlerde Çankaya Belediye Baskani seçilen Hüseyin Can Güner, selefi Alper Tasdelen’den görevi devraldi. Çankaya Belediye Baskanligi binasinda gerçeklesen törene çok sayida partili katildi.

Tasdelen, Çankaya Belediye Baskanligi binasinda ilk devir teslim törenine 1989 yilinda babasi Dogan Tasdelen’in görevi Erdogan Yavuzlar’dan aldiginda sahit oldugunu dile getirerek, “Çankaya’nin sokaklarinda, Çankaya’nin meydanlarinda, parklarinda basi dik, alni ak bir belediye baskani olacagim. Yaptigimiz hizmetler Çankaya’da yasayacak. Bu hizmetlerle bizler de anilacagiz. O nedenle gönül rahatligiyla, gönül ferahligiyla görevi devrediyorum” ifadelerini kullandi.

Seçim döneminde yasadiklari yorgunluklari seçim sonuçlari ile attiklarini belirten Hüseyin Can Güner ise, “Sahada yaptigimiz çalismalar boyunca basimiz dik, alnimiz açik gezdik. Bunda hem Alper baskanimizin yaptigi hizmetlerin, Çankaya’da gerçeklestirdigi katkilarin payi büyüktü. Hem ondan önceki tüm belediye baskanlarimizin da gerçekten 89’dan bu yana Cumhuriyet Halk Partisi bayraginin burada yere inmemesinde sagladiklari katkilar için hem baskanimin sahsinda ben bütün belediye baskanlarimiza tesekkür ediyorum. Aramizdan ayrilanlari saygiyla, rahmetle aniyorum. Bize düsen görev bundan sonra bayragi daha ileriye tasimak, bir adim daha öteye tasimak için daha çok çalismak olacak. Onlarin sayesinde Çankaya’da biz bugün rakipsiz diyebilecegimiz sekilde kendi rekorlarimizla tekrar rekabet edecek sekilde sahada çalisma yürüttük ve böyle bir sonucu elde ettik. Biz de bundan sonrasi için daha iyi kosullari saglamakla mükellefiz diye düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA