Bodrum'da Tamer Mandalinci Dönemi

Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, geçmis dönem Bodrum Belediye Baskani, yeni dönem Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras’tan görevi devraldi.

Bodrum'da Tamer Mandalinci Dönemi
Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, Bodrum Adliyesinde, Bodrum Ilçe Seçim Kurulu Baskani Hakim Adem Atasoy’dan mazbatasini aldi. Mazbata teslimi sonrasi Baskan Ahmet Aras ile Baskan Tamer Mandalinci Bodrum Belediyesine gelerek vatandaslarla selamlasti.

Bodrum Belediyesi önünde Bodrum Belediye Baskanligi devir-teslim töreni genis bir katilimla gerçeklesti. Alana giren Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci ile Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras, alkislarla karsilandi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan tören, Baskan Tamer Mandalinci ile Baskan Ahmet Aras’in konusmalariyla devam etti.

Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, Bodrum’da ilçe örgütü ile son derece güzel bir kampanya süreci yönettiklerini söyleyerek, “Yaptigimiz ve yapacagimiz isleri, vizyonumuzu, gençligin neden Türk siyasetinde daha aktif olmasi gerektigini ve gençligin enerjisi ile beraber Bodrum’da sorunlarin nasil hizli bir sekilde çözülecegini ve Mugla Büyüksehir Belediyesinden tam olarak destek aldigimizda Bodrum’umuzu gerçekten nasil bir cennetten köse yapabilecegimizi anlattik” dedi.

Emegi geçen herkese tesekkür eden Baskan Mandalinci, “31 Mart’tan beri sadece Bodrum’da, Mugla’da degil bütün Türkiye’de vatandaslarimizin yüzünde mutlu bir tebessüm var. Biz sevince hasret kalmisiz. 31 Mart’ta o mutlulugu ülkemize getirdik. Ve önümüzdeki ilk genel seçimde de tam anlamiyla bayrami yasayip hep beraber ülkedeki bu bizim silip attigimiz, yok ettigimiz, sandiga hapsettigimiz kutuplastirici ortami bir daha bu topraklara girmemek üzere geldikleri gibi geri gönderiyor olacagiz” diye konustu.



Mandalinci söz verdi

Baskan Mandalinci, durmadan çalisacagini vurgulayarak, "Gençligimizden aldigimiz enerjiyle ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlige emanet ettigi, gençlige hitabetten aldigim emirle ve vizyonla önümüzdeki 5 yilda siz degerli Bodrumlular için durmadan yilmadan yorulmadan çalisacagima söz veriyorum” dedi.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras ise Mugla ve Bodrum’da çok büyük bir basari elde ettiklerini, bu basarinin altinda yatan temel çinarin, 100 yillik Cumhuriyet Halk Partisi oldugunu vurgularken büyük bir oy oraniyla Mugla’da kendisini destekleyen Bodrumlular basta olmak üzere seçim sürecinde yaninda olan basta CHP Genel Baskan Özgür Özel ile tüm parti örgütüne tesekkür etti. Seçmenin ve milletin verdigi görevi çok iyi anlamak gerektigini söyleyen Baskan Aras, sunlari kaydetti:

“5 yillik Bodrum tecrübemizle bundan sonra Mugla Büyüksehir Belediyesi yetkileriyle donanmis durumdayiz. Bundan sonra hem Bodrum, hem de bütün ilçelerimize sonsuz hizmet edecegiz. Bu seçimi kazandik, ayni zamanda seçmenimiz bize icraatçi ve halkçi bir belediyecilik istediginin mesajini verdi. Bizler her zaman demokrasiden yanayiz. Bizler, yeni yüzyilin Atatürk ilke ve inkilaplariyla donanmis gençleri olarak bundan sonraki ilk hedefimizin sadece kendi ilçe ve illerimiz degil, bütün Türkiye oldugunu buradan duyuruyoruz."

Baskan Mandalinci, Belediye Baskanlik mührünü aldi

Konusmalarin ardindan Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, Baskan Ahmet Aras’tan belediye rozetini teslim aldi. Baskanlik makamina geçilerek çiçek takdimi ile birlikte iki baskan birbirine tesekkür ve tebrik plaketi takdim etti. Baskan Tamer Mandalinci’ye Belediye Baskanlik Mührü teslim edildi.

“Büyük sehir, küçük sehir ayrimi ortadan kalkacak”

Mühür teslimi sirasinda duygu ve düsüncelerini dile getiren Belediye Baskani Tamer Mandalinci, “Ahmet Baskanimizla 5 yildir kendisiyle büyük bir onur içerisinde Belediye Meclis Üyesi olarak özellikle seçim bölgem Turgutreis olmak üzere Bodrum’umuzun bütün mahallelerinde özverili çalismalarda bulunduk. 5 yillik dönemde pandemiden tutun da depremine, yanginina, seline kadar birçok dogal afeti yasadik. Bunlarin hepsinden yüzümüzün akiyla çiktik. Ne mutlu ki Bodrumlu bir Mugla Büyüksehir Baskanimiz artik tam anlamiyla büyük sehir küçük sehir ayrimini ortadan kaldiracak. Görevi burada layikiyla yerine getirecegine inandigi kardesine devrederek Mugla Büyüksehir Belediye Baskanimiz olarak görevine baslayacak” dedi.

Baskan Tamer Mandalinci, kendisine güvenen kimseyi mahcup etmeyeceginin altini çizerek, “Bodrum için, Mugla için, Türkiye’miz için çalisacagimiza, karanliklari aydinligimizla bogacagimiza ve genç fikrimizle, genç vizyonumuzla beraber bizlerin arkasinda degil yaninda yürüyen milyonlara örnek olacagimiza, umut olacagimiza ve günün sonunda bize güvenenleri asla mahcup etmeyecegimize kanimizin son damlasina kadar vatan için hizmet edecegimize önünüzde serefim ve namusum üzerine yemin ederim” dedi.

Kaynak: İHA