Ahlat Belediyesinde Devir Teslim Yapildi

Bitlis’in Ahlat Belediyesinde devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Ahlat Belediyesinde Devir Teslim Yapildi
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ahlat Belediye Baskani seçilen Yavuz Gülmez, görevi eski belediye baskani Abdulalim Mümtaz Çoban’dan devraldi. Belediye meclis üyeleri, partililer ve akrabalariyla birlikte Ahlat Belediyesine gelen yeni baskan Yavuz Gülmez’e, eski belediye baskani Abdulalim Mümtaz Çoban tarafindan Ahlat Belediyesinin resmi mührü teslim edildi. Yeni baskan Gülmez’i tebrik eden ve hayirli olmasi temennisinde bulunan Abdulalim Mümtaz Çoban, her konuda yaninda oldugunu söyledi.

Çoban, “Siyaset bitti artik hizmet zamanidir. Bu saatten sonra partidir, rozettir bir tarafa birakilir ve Allah nasip ederse sizde zaten bu suura haiz bir kardesimizsiniz. Rahatlikla toplumun tamamini kucaklayarak bu kutsal görevi ifa edebilirsiniz. Burada da sana Allah’tan niyazim muvaffakiyetler ve basarilardir. Ben 3 dönem yaptim Allah sana 5 dönem nasip etsin. Bu sehir kiymetli bir sehirdir. Simdiden seni ve tüm ekibini de yürekten kutluyorum. Bende her zaman yanindayim. Hiçbir tereddüttün olmasin bir telefonla gecemle gündüzümle sizlerle beraberim” dedi.

Daha sonra konusma yapan AK Parti’li Ahlat Belediye Baskani Yavuz Gülmez, yaptigi hizmetlerden dolayi Abdulalim Mümtaz Çoban’a tesekkür etti. Gülmez, “Bu memlekete çivi çakanlarin, tas üstüne tas koyanlara vefa göstermek mecburiyetindeyiz. Bizde size vefali olacagiz insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA