Eczane Ararken Dehseti Yasadi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde emniyet seridine park eden hafif ticari araca çarpan cip yan yatti. Yaralinin olmadigi kazada, hafif ticari aracin sürücüsünün cep telefonundan nöbetçi eczane bulmak için emniyet seridinde durdugu ögrenildi.

Eczane Ararken Dehseti Yasadi
Kaza, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvari duble yolda Camili Mahallesi istikametinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, 54 AJT 852 plakali Fiat marka hafif ticari araç sürücüsü Ugur Karakaya, arkadasinin çocugunu hastanede ziyaret ettikten sonra evine giderken nöbetçi eczane bulmak için aracini emniyet seridine park etti. Bu esnada M.T. idaresindeki 54 BR 515 plakali Honda marka cip, hafif ticari araca çarparak yolda yan yatti. Kazada yaralanan olmazken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafik kontrollü olarak saglandi. Araçlarin kaza yerinden kaldirilmasi ile trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kazaya iliskin inceleme baslatti.

“Araç geldi çarpti, bizi yol kenarina savurdu”

Nöbetçi eczana bulmak için aracini emniyet seridine çektigini belirten Ugur Karakaya, “Hastaneden dönerken aracimi emniyet seridine çektim. Telefondan nöbetçi eczane aradigim esnada arkadan diger araç geldi çarpti, bizi yol kenarina savurdu. Çarpan araçta yan yatti. Yarali yok. Çok sükür emniyet kemerlerimiz takiliydi, bunun sayesinde yara almadan atlattik. Araçlarda bulunanlarda bir sey yok çok sükür. Hastaneye de arkadasin çocugunu ziyarete gitmistik” dedi.

Kaynak: İHA