Denizciler Caddesi'nde Son Söz Esnafin

Derince Denizciler Caddesi ve ara sokaklarindaki araç parklarini önlemek amaciyla konulan ve esnaftan tepki gören kaldirim beton park mantarlari uygulamasinda son karari yine bölge esnafi verecek.

Denizciler Caddesi'nde Son Söz Esnafin
Denizciler Caddesi ve ara sokaklarda araçlarin kaldirima çikmasini önlemek amaciyla konulan kaldirim beton park mantarlari (bordür) uygulamasina yönelik gelen tepkiler sonrasi Derince Belediye Baskani Sertif Gökçe anket yapilacagini ifade etti.

Karari bölge esnafinin vermesini isteyen Baskan Gökçe, uygulamada herkesin görüs ve önerisinin alinacagini ifade etti.

Yapilacak olan ankette, esnafa kaldirim beton park mantarlari uygulamasindan memnun olup olmadiklari sorulacak. 3 sikli ankette yine esnafa, "Bu konuda farkli bir çözüm öneriniz var mi?" ve "Sizce caddenizin en önemli sorunu nedir?" sorulari sorulacak. Konu ile ilgili bir degerlendirme yapan Derince Belediye Baskani Sertif Gökçe, alinacak kararda bölge esnafinin görüs ve önerilerinin belirleyici olacagini ifade etti.

Baskan Gökçe, konuya iliskin yaptigi açiklamada, "Kiymetli Derince esnafimiz, seçim çalismalarimizda ve göreve geldigimiz ilk günden itibaren sikça karsilastigimiz bir konu hakkinda sizlerin görüsünü almak istedim. Denizciler Cadde’mizde ve ara sokaklarinda araç parklarini önlemek amaciyla konulan beton dubalarla ilgili sizlerden çok sayida sikayet geldi. Bizler de bu yorumlari dinledik, not aldik. Hatirlarsiniz seçim sürecinde her zaman ortak akil vurgusu yapmistim. Bu anlayis dogrultusunda Denizciler Cadde’mizde hayata geçirecegimiz uygulamamizda da karari yine birlikte verecegiz. Denizciler Cadde’mizde ve ara sokaklardaki esnafimizin katilimiyla yapacagimiz anket bizim için belirleyici olacak. Bu konuda en saglikli karari yine sizlerin verecegine inaniyorum. Sizlerin görüsü dogrultusunda sekillendirecegimiz caddemiz için hepinizi anketimize katilmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA