ESHOT'a Kalite Tescili

Izmir Büyüksehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlügü’nün sahip oldugu kalite belgeleri, Türk Standartlari Enstitüsü denetçileri tarafindan bir kez daha tescillendi. Kurum, enerji verimliligi çalismalari nedeniyle TS EN ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi almaya da hak kazandi.

ESHOT'a Kalite Tescili
Izmir’in 81 yillik toplu ulasim markasi ESHOT, hizmet kalitesini uluslararasi geçerlilige sahip kalite belgeleriyle tescilledi. Kurumun, ilk kez 2019 yilinda almaya hak kazandigi TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO 45001:2018 Is Sagligi ve Güvenligi Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002:2015 Müsteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgeleri Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) denetçileri tarafindan bir kez daha onaylandi.

Besinci belge de geldi

TSE denetçileri, ESHOT’un almak için Ocak 2024’te basvurdugu TS EN ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi için de gerekli tetkikleri yapti. Kurum, otobüslerin çalisan aksamlarinin anlik takibini saglayarak önleyici tamir/bakim faaliyetlerine imkan taniyan Telemetri Projesi; otomatik motor kapatma sistemi ile araçlarin rölantide çalisma sürelerinin minimize edilmesi; Gediz Atölyesi’nin çatilarina kurulan günes enerjisi santrali gibi tasarruf saglayan projeleri nedeniyle bu belgeyi de almaya hak kazandi.

Istikrari ve gelismeyi sagliyor

Kentte toplu ulasim hizmetinin büyük oranda otobüslerle verildigine dikkat çeken ESHOT Genel Müdürlügü yönetimi, yolculuk konforunu ve güvenligini daha da artirma hedefiyle görev yaptiklarini vurguladi. Sahip olunan TSE belgelerinin, hizmet kalitesinde istikrari sagladigi ve sürekli gelisme yolunda kurumsal motivasyonu diri tuttugu kaydedildi.
Kaynak: İHA