Büyükçekmece'de Sir Cinayet

Büyükçekmece’de aldigi biçak darbesinin ardindan dakikalarca yürüyen sahis hayatini kaybetti. Olayin failleri ve nedeni henüz belirlenemezken, sahsin yerde yattigi anlar çevredeki bir vatandasin cep telefonu kamerasi ile görüntülendi.

Büyükçekmece'de Sir Cinayet
Olay, dün aksam saat 20.00 sularinda Büyükçekmece Tepecik Atatürk Mahallesi Ulus Caddesi Dogan Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Yildiray Koç (50) Tepecik Baris Parki’nda kimligi belirsiz bir kisi tarafindan biçaklandi. Biçak darbesi aldiktan sonra metrelerce yürüyen Koç, geldigi sokaktaki bir arabaya yaslandi. Bilincini kaybeden yarali adam bir anda yere yigildi. Çevredeki vatandaslar Yildiray Koç’un yerde hareketsiz yattigini farkedip durumu saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri, Koç’un hayatini kaybettigini tespit etti.

Yildiray Koç’un yerde yattigi anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasi ile görüntülendi. Görüntülerde, çevredeki vatandaslarin yerde hareketsiz yatan Yildiray Koç’a ilk yardim yapmaya çalistiklari anlar yer aldi. Saldirganin kimligi ve olayin nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA