244 Aydir Devam Eden Anma Programi

Emniyet Teskilati Vazife Malulü ve Sehit Aileleri Vakfi (EMSAV) Karadeniz Bölge Baskanligi tarafindan her ay düzenlenen sehitleri anma programinin bu ay 244’ncüsü yapildi.

244 Aydir Devam Eden Anma Programi
Ilkadim ilçesindeki vakif binasinda düzenlenen programda din görevlileri tarafindan okunan Kur’an-i Kerim, nisan ayi sehitleri Zikri Özdamar, Osman Karaca, Muhittin Yilmaz, Oguz Erduran, Hamdi Özübek, Ramazan Arslan ve tüm sehitlerin ruhlarina hediye edildi.

EMSAV Karadeniz Bölge Baskani Bilal Erim programda yaptigi konusmada, "244 aydan beri her ay aksatmadan aziz sehitlerimiz için anma programi yapmaya devam ediyoruz. Katilimlarindan dolayi herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Sehitleri anma programina Samsun Emniyet Müdürlügü Sosyal Hizmetler Sube Müdürü Oguzhan Aykiri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Samsun Sube Baskani Necati Yilmaz, Türkiye Polis Emeklileri Dernegi Samsun Sube Baskani Mustafa Koç, eski Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Tekin Balci, sehit aileleri ile gazi polisler katildi.

Kaynak: İHA