Manisa'da Sefo Coskusu

Bu yil 484’üncü kez düzenlenen Uluslarlarasi Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsaminda ünlü sanatçi Sefo Manisalilarla bulustu. Sevilen sarkilarini hayranlariyla birlikte seslendiren Sefo, Cumhuriyet Meydani’ni dolduran Manisalilara unutamayacaklari bir gece yasatti.

Manisa'da Sefo Coskusu
UNESCO’nun Insanliginin Somut Olmayan Kültürel Mirasi Listesi’nde yer alan ve bu yil 484’üncü kez gerçeklestirilen Uluslararasi Manisa Mesir Macunu Festivali’nde karnaval havasi yasanmaya devam ediyor. Festival etkinlikleri kapsaminda ünlü sanatçi Sefo Manisa’da sahne aldi. Binlerce Manisalinin katildigi konseri Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, esi Nurcan Zeyrek ve kizi Nehir Zeyrek, Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay da takip etti. Manisalilara muhtesem bir gece yasatan ünlü sanatçi Sefo, sarkilarini hayranlariyla birlikte seslendirdi. Konser sirasinda Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek ve Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay da sahneye çikarak sanatçiya çiçek ve mesir macunu takdim etti. Manisalilara seslenen Sehzadeler belediye Baskani Gülsah Durbay, “Söz verdik, Manisa’yi gençligin ve festivallerin kenti yapmaya. Kiymetli sanatçimiz Sefo’ya tesekkür ediyorum ve festivalimizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek ise, sözlerine Manisa’yi ve Manisalilari çok sevdigini söyleyerek basladi.

Baskan Ferdi Zeyrek, “Ben de inanin ki çok egleniyorum. Sefo bu aksam Manisa’mi kirdi geçirdi. Iyi ki geldin. Bundan sonra Sefo gibi birçok ünlü sanatçimiz Manisa’mizda olacak. Artik hep birlikte çok eglenecegiz, çok mutlu olacagiz, hep gülecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA