Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetisiyor

Burdur’da Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ögrencilerin kisisel gelisimlerini artirmak amaciyla "Üretken Bir Nesil Yetisiyor" projesi çerçevesinde farkli branslarda spor müsabakalari gerçeklestirildi.

Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetisiyor
Burdur’da “Üretken Bir Nesil Yetisiyor” projesi çerçevesinde Çavdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çavdir Anadolu Lisesi ve Burdur Spor Lisesi arasinda bocce, dart ve voleybol spor müsabakalari gerçeklestirildi.

25 Nisan tarihinde yapilan ve gün boyu süren müsabakalara Burdur Spor Lisesi’nden 15 ögrenci ve 2 ögretmen ile proje koordinatörü Milli Egitim Müdürlügü Ar-Ge personeli Ebru Öktem katildi.

Çavdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen müsabakalar ögrenciler tarafindan yogun ilgi gördü. Bocce ve dart turnuvasi okulda yapilirken, hava sartlari nedeniyle voleybol maçi kapali spor salonunda yapildi. Müsabakalar sonunda okulda ögrencilere ödülleri takdim edildi.

Yapilan etkinliklerle gençlerin sporla ilgilenmeleri ve fiziksel aktiviteye katilimini artirarak saglikli yasam tarzini benimsemeleri tesvik edildi.
Kaynak: İHA