Baskan Tezcan, Isçilerle Bulustu

Belediye Baskani Evren Tezcan Ortaca Belediyesi Kademesi’ni ziyaret ederek çalisanlar ile bir araya geldi.

Baskan Tezcan, Isçilerle Bulustu
Ortaca Belediye Baskani Evren Tezcan ve Belediye Meclis Üyeleri, belediyeye ait araç ve gereçlerin bakiminin yapildigi Ortaca Belediyesi Kademesi’ne bir ziyaret gerçeklestirdi. Ziyaret sirasinda, Baskan Tezcan ve beraberindeki heyet, isçilerle bir araya gelerek onlarin sorunlarini dinledi ve sohbet etti.

Baskan Tezcan, ziyaretin ardindan yaptigi açiklamada, “Belediyemizin hizmet kalitesini artirmak için çalisanlarimizin emegi büyük. Onlarin çalisma sartlarini iyilestirmek ve moralini yükseltmek bizim için önemli” dedi.

Ayrica, Belediyemiz Dal-Bel Günübirlik Turizm Hizmetleri çalisanlarinin bagli oldugu Belediye-Is Sendikasi’nin isçi temsilcisi seçimlerinde, Baskan Tezcan çalisanlara kolayliklar dileyerek desteklerini ifade etti.

Seçimlerin huzurlu ve adil bir ortamda gerçeklesmesini temenni eden Tezcan, “Çalisanlarimizin seçecekleri temsilcilerle birlikte daha güçlü bir diyalog ve is birligi içinde olacagimiza inaniyorum” seklinde konustu.

Ortaca Belediyesi’nin hizmetlerinin daha da iyilestirilmesi için el birligiyle çalisilacaginin altini çizen Baskan Tezcan, tüm çalisanlara tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA