Baskan Kotan Ilk Nikâhini Kiydi

Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan göreve gelmesinin ardindan ilk nikâhini CHP Konyaalti Gençlik Kollari Ilçe Baskani Ismail Koçak ve Aslihan Karadag çiftine kiydi.

Baskan Kotan Ilk Nikâhini Kiydi
Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, belediye baskani seçilmesinin ardindan ilk nikâhini CHP Konyaalti Gençlik Kollari Ilçe Baskani Ismail Koçak ve Aslihan Karadag çiftine kiydi. Baskan Kotan, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. HayatPark’ta gerçeklesen nikâh törenine Konyaalti Belediye Baskan Yardimcisi Müge Gezginci Ünsal, CHP Konyaalti Ilçe Baskani Demet Gündüz, ilçe yönetimi ile CHP Gençlik Kollari yönetimi katildi.



“Bir ömür mutlu olun”

Nikâh töreninde konusan Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, “Ilk nikâhimi CHP Konyaalti Gençlik Kollari Baskanimiz Ismail Koçak’a kiymak benim için bir onurdur. Bir ömür boyu mutlu olacaginiza inaniyorum. Aranizda sevgi ve saygi hiç eksik olmasin. Saglik ve mutluluk diliyorum" dedi.



“Duygusal anlar yasandi”

Genç çifti kutlayan Konyaalti CHP Ilçe Baskani Demet Gündüz de, “Çok duygusal bir an yasiyorum. Öncelikle böyle kiymetli evlatlar yetistirdigi için annelere ve babalara tesekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bir ömür boyu elleriniz ve kalpleriniz hiç ayrilmasin. Mutluluklar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA