Baskan Ali Tombas'a Yogun Ilgi

Sultanbeyli Belediye Baskani Ali Tombas, çalismalarina araliksiz devam ediyor. Bir yandan yeni hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi için yürütülen faaliyetleri yakindan takip eden Baskan Ali Tombas, diger yandan da toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri kabul ediyor.

Baskan Ali Tombas'a Yogun Ilgi
Sultanbeyli Belediye Baskani Ali Tombas, çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Toplumun her kesiminden tebrik için gelen misafirleri ilgiyle karsilayan Baskan Ali Tombas, halihazirda devam eden çalismalari ve yeni projelerin hayata geçirilmesi süreçlerini de titizlikle takip ediyor.

“Gönlümüz de kapimiz da herkese açik”

Baskan Ali Tombas’a tebrik ziyaretleri de büyük bir yogunlukla devam ediyor. Siyasetin önde gelen isimleri, kurum yöneticileri, is insanlari, sivil toplum kuruluslarinin yöneticileri, akademisyenler, kültür-sanat ve spor camiasindan taninan simalar, kanaat önderleri, muhtarlar, vatandaslar Baskan Ali Tombas’i ziyaret ediyor. Her bir misafirini kapida karsilayip ilgiyle agirlayan Baskan Ali Tombas, “Belediyemiz, her bir vatandasimizin evi. Gönlümüz de kapimiz da her zaman ve herkese açik. Hayirli olsun temennileri ve nazik ziyaretleri için her bir vatandasima gönülden tesekkür ediyorum” dedi.



Baskan çalismalari hizlandirdi

Baskan Yardimcilari ve Müdürlerle düzenli olarak Koordinasyon Toplantilari’ni gerçeklestiren Baskan Ali Tombas çalismalari da yakindan takip ediyor. Bir yandan sahadaki çalismalari bizzat yerinde inceleyen Baskan Ali Tombas, yeni projelerin de hazirlik süreçleriyle ilgileniyor. Yeni eser ve hizmetleri bir an önce vatandaslarla bulusturmak istedigini vurgulayan Baskan Ali Tombas, “Sultanbeyli’mize yeni eser ve hizmetler kazandirmak için özenle çalismalarimizi yürütüyoruz. Halihazirda devam eden faaliyetlerin bir an önce tamamlanmasi, yeni projelerin de hizla hayata geçirilmesi için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Çünkü, yeni eser ve hizmetlerimizi bir an önce vatandaslarimizin istifadesine sunmak istiyoruz. Sultanbeyli’mizin her alanda daha da kalkinmasi, gelismesi ve marka degerinin yükselmesi temel hedefimiz. Bu temel hedef dogrultusunda, vatandaslarimizin da talep, beklenti ve ihtiyaçlarini göz önüne alarak çalismalarimizi kesintisiz bir sekilde sürdürmeye devam edecegiz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA